Yritysesittely

Intohimoista suunnittelua ja toteutusta

Sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy sai alkunsa maaliskuussa 2021 aivan puhtaasti intohimosta ja tekemisen tahdosta. Ammattitaitoa ja osaamista oli sähköiseltä alalta kertynyt jo vuosikymmenen verran ja yrittäjyydestä löytyi omasta takaa vahvaa taustaa, olinhan toiminut isojenkin yritysten tulosvastuullisena esimiehenä ja koulutustaustani kaupalliselta alalta tämän vahvisti.

Toimittuani pari vuosikymmentä autoalalla korjaamon ja varaosien monipuolisissa tehtävissä aina asennustöistä yli sadan hengen kokonaisuuden tulosvastuulliseen johtamiseen, päätin lähteä uudelle uralle sähkö- ja automaatioalaan automaatioinsinöörin koulutuksen kautta. Erilaisten uusien toimintojen perustamisen ja niin kotimaisten, kuin ulkomaistenkin yhteistyökumppaneiden hankkimisen kautta kokemuspohjani yritystoimintaa varten muodostui todella vahvaksi. Perustoiminta pohjautui oman verkostoni kautta tutuksi tulleiden yritysten alihankintatöiden suunnittelun ja toteutuksen kautta. Tämän lisäksi toimintamme vahvistui loppukeväällä 2022 WSCAD suunnitteluohjelman myynnin ja koulutuksen avulla. 

SA Rajamäki Sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy automaatiosuunnittelu

Taloushallinnon osa-alue tuli mukaan Johannan ammattitaidon kautta, hänellä on jo parin vuosikymmenen kokemus alalta ja tätä päätimme hyödyntää. Taloushallinnon asiat ovat vielä hieman paussilla, mutta nämäkin asiat tulevat täydellä painolla tulevaisuudessa.