Nyt se on sitten saatu!

TUKESilta tuli eilen perjantaina vahvistus, että sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy:n sähkötöiden johtajaksi on hyväksytty Teppo Rajamäki, eli minä ite! Luokituksena on S2, eli voimme tehdä sähkötöitä 1000 VAC ja 1500 VDC jännitetasoihin asti.

Kannattaa aina ennen tilaamista tarkistaa, onko yrityksellä todellakin valtuudet sähköalalla kunnossa ennen töiden aloittamista! Alla olevasta linkistä pääset suoraan TUKESin rekisteriin:

Julkinen rekisteri (Tukes) – Toiminnanharjoittajarekisteri

Nyt pääsemme todella aloittamaan yrityksessä aivan oikean yritystoiminnankin ja yhteistyökumppaneita olen saanut lisää:

Glamoxin laadukkaat valaisimet DALI-ohjauksineen (alan tekemään siis DALI-ohjelmointia!) ja luonnollisesti suunnittelen ja toteutan DALI-valaistuksia (en aivan vielä ainakaan tee valaistussuunnittelua).

Tulossa on vielä muutakin, palataan blogimaisen sisällön puitteissa siihen asti, kunnes saamme yrityksen sivut kuntoon ja koko palvelutarjontamme kaikille nähtäväksi ja tilattavaksi!

Eltakon langalliset ja langattomat automaatiot kiinteistöihin, Glamox valaisimet välitysmyyntinä tai asennettuna ja DALI-ohjelmoinnit tulossa. Twincat ja CoDeSys tulossa työkalupakkiimme lähiaikoina, joten kannattaa tarkkailla ja tiedustella tilannetta.

Kun on tarvetta asiantuntijalle, ota yhteyttä:

Teppo Rajamäki, 050 4959 261 ja sähköposti teppo.rajamaki@sarajamaki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *