Taloushallinto

Luotettavaa & täsmällistä apua palkanlaskentaan

Tarjoamme ammattitaitoiset ja kattavat koulutus & konsultointi ratkaisut palkanlaskentaan sekä tulorekisterin hallintaan parin vuosikymmenen kokemuksella taloushallinnon parista. Tekemisemme perustuu osaamiseen, luotettavuuteen ja tehokkuuteen. Opastamme myös modernin Mepco palkanlaskuohjelmiston käytössä varmistaaksemme asiakkaillemme sujuvan ja virheettömän palkkahallinnon.

taloushallinto kirjanpitäjä tulorekisteri palkanlaskenta tampere ikaalinen

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on olennainen osa yrityksen toimintaa ja siksi tarjoamme apua monipuolisesti palkanlaskentaan. Opastamme kuinka huolehdit erilaisista palkkamalleista, bonuksista, lisistä ja muista palkkaan liittyvistä tekijöistä. Autamme myös lakisääteisten maksujen, kuten sosiaaliturvamaksujen ja verojen oikea-aikaisessa suorittamisessa.

Tulorekisteri

Tulorekisterin hallinta on nykyään keskeinen osa palkkahallintoa. Opastamme kaikissa tulorekisteriin liittyvissä asioissa ja velvoitteissa, kuten palkkatietojen ja luontoisetujen ilmoittamisesta.

Mepco-ohjelmisto

Mepco on moderni palkanlaskentaohjelmisto, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia palkanlaskentaan. Käyttäjäystävällinen ja joustava ohjelmisto helpottaa palkkahallinnon hoitamista ja voit luottaa siihen, että Mepco pitää kirjaa kaikista tarvittavista tiedoista ja varmistaa niiden tarkan ja turvallisen säilytyksen. Kattavasta raportointi mahdollisuudesta saadaan sopiva raportti jokaiseen tarpeeseen. Tarjoamme koulutusta ja konsultointia ohjelmiston käytöstä haluamallanne osa-alueella.

Miksi valita meidät?

Ammattitaito:

Parin vuosikymmenen kokemuksella varmistamme, että palkanlaskentanne hoidetaan moitteettomasti.

Tehokas ja luotettava Mepco-ohjelmisto:

Moderni ohjelmisto varmistaa palkanlaskennan laadun ja tehokkuuden sekä minimoi virheiden mahdollisuuden.

Täsmällisyys ja luotettavuus:

Sitoudumme tarjoamaan palvelua joka on täsmällistä ja luotettavaa. Voitte olla huoletta palkkojen suhteen tietäen, että opastuksen avulla ne hoituvat ajallaan ja velvotteiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin kuinka voimme olla avuksi palkkahallintoon liittyen!