LUOTETTAVA, REHELLINEN JA LAADUKAS KUMPPANI

WSCAD suunnitteluohjelman olemme ottaneet haltuun kesän 2022 aikana Suomessa, eli myynti + koulutus + tekninen tuki on hallussamme ja vanhat asiakkaat siirtyy ylläpitosopimuksen uusimisen myötä asiakkaaksemme! Käytämme itse suunnittelussa pääasiassa WSCADiä, joten koulutus ja tekninen tuki on todella korkeatasoista ja räätälöitävää! Meiltä löytyy käytöstä myös Cadmatic (=ex CADS), jos joku haluaa niitä kaarevia kaapeleita kuviinsa…tosin WSCAD tekee keskusten piirikaaviot ja paljon muuta automaattisesti.

Olemme tehneet asiakkaillemme keskusten kokoonpanotyötä, sähkö- ja automaatiosuunnittelua (kappaletavara ja prosessi), kiinteistöjen sähkösuunnittelua, ohjauskeskusvalmistusta, automaatioasennuksia käyttöönottoineen ja kiinteistöjen sähköasennuksia. Kokemusta näistä tekemisistä löytyy yli vuosikymmenen ajalta ja lisäksi parin vuosikymmenen kokemus liikkuvan kaluston sähkö- ja elektroniikkakorjauksesta. Olemme olleet mukana valaistusten modernisoinneissa ja DALI-järjestelmien suunnittelu- ja ohjelmointitöissä. Kaikenlaista puuhaa on siis jo kerennyt kertyä plakkariin, samoilla asioilla jatketaan edelleen!

Toimintamme sähköiset peruspilarit:

  • WSCAD suunnitteluohjelman myynti ja koulutus, lisäksi www.wscaduniverse.com
  • sähkö- ja automaatiosuunnittelu (WSCAD ja Cadmatic Electric Standard -ohjelma käytössä)
  • PLC- ja älyreleohjausten suunnittelu ja ohjelmointi (useat eri alustat ml. CODESYS)
  • projektijohto, koulutus ja konsultointi
  • ohjaus- ja sähkökeskusten valmistus (oma tuotantotila)
  • sähkö- ja automaatioasennukset, käyttöönotto ja kunnossapito (laadukas toteutus ammattimaisesti)
  • vanhojen järjestelmien saneeraukset ja uusinnat (vaikka avaimet käteen toimituksena)
  • taloushallinnon konsultointi: palkanlaskenta ja palkkarekisteri (Johanna)

Taloushallinnon osa-alueista palkanlaskennan ja tulorekisterin osalta voitte olla yhteydessä Johannaan (johanna.rajamaki@sarajamaki.fi) ! Kokemusta näistä asioista löytyy yli vuosikymmenen ajalta. Palkanlaskenta on yrityksen kannalta todella kriittinen toimi, joten tähän kannattaa panostaa, pienillä automatisoinneilla voit välttää ongelmia ja säästää todella paljon aikaa ja rahaa. Tulorekisterin hallinta on välttämätöntä, kaikki asiat eivät aina mene oikein ja korjattavaa löytyy, anna asiantuntijan auttaa ja selviydyt tästäkin asiasta helposti ja nopeasti!

Tehoa suunnitteluun – 6 teknologiaa
Sähköpätevyys 2
Olemme vastuullinen toimija www.vastuugroup.fi
Yrittäjien jäsen 2021 alkaen
Asiakastiedon vahvimmat sertifikaatti