Kesäiset terveiset!

Kesäaika on vierähtänyt todella nopeasti ja kohtalaisen kuumissa tunnelmissa. Jotain pientä on saatu tehtyäkin, mutta tekevä ihminen kaipaa itselleen lisää tekemistä! Isoa tai pientä, kannattaa aina pyytää tarjousta/tarjota tekemistä.

Taisteletko yrityksesi tietojärjestelmien kanssa jatkuvasti, tuskaillen mitä pitäisi olla ja mitä kannattaa hankkia ja ennen kaikkea, mitä tarvitset toimintasi pyörittämiseen? Ole reippaasti yhteydessä ja katsotaan yrityksesi tarpeet ja tämän hetkinen tilanne yhdessä läpi, jonka perusteella teen ehdotuksen mitä kannattaa tehdä ja hankkia. Tämän lisäksi tarjoan palveluitani em. asioiden hoitamisessa ja käyttöönotossa + käyttökoulutuksessa.

Onko yrityksen toimintaprosessit ajan tasalla ja työn tekeminen sujuvaa ja tehokasta (tehokas ei ole synonyymi ”potkimiselle”)? Voin auttaa yrityksen toimintatapojen ja prosessien hiomisessa vieläkin sujuvampaan toimintaan, usein hyvinkin pienillä toimintatapojen muutoksilla saadaan tuottavuutta kasvatettua merkittävästi, kun keskitytään olennaiseen!

Koulutuksen tiimoilta tarjoan WSCAD-suunnitteluohjelman koulutusta (osaamista löytyy muistakin ohjelmista), Office365-ympäristön tiimoilta ja vaikka yksittäisten Office-ohjelmien koulutusta perustasolla ja pidemmällekin, vaikka yrityksen henkilökunnalle tai vaikka opiskelijaporukalle! Lisäksi voin antaa koulutusta PLC-ohjelmoinnista.

Sain viimeinkin DALI-laitteita, tärkeimpänä on tietenkin gateway, jolla saan yhteyden järjestelmään, tästä eteenpäin pystyn auttamaan erilaisissa DALI-järjestelmien suunnittelussa, tekemisessä, muutoksissa ja korjauksissa.

Erilaisten ja varsinkin vaativien ohjauskeskusten valmistuksessa olen valmis auttamaan, lisäksi teen kaikenlaisia pienempiä koteloita ja vaikka sarjatyötäkin! Ole yhteydessä ja sovitaan yhteistyöstä tarkemmin, tarvikkeet ja komponentit saat kauttani näihin töihin edullisesti tai voit toimittaa ne minulle.

Sähkö- ja automaatiosuunnittelua teen aktiivisesti. joten kannattaa kysyä vaikka kiireavuksi. Suunnitteluohjelmia osaan käyttää laajasti, eikä uudenkaan ohjelman käyttöönotto ole minulle ongelma.

En ole todellakaan unohtanut perinteisiä sähkötöitäkään, tähän kohtaan voidaan lisätä vaikka pientä automaatiota/hälytystä/kameravalvontaa esimerkiksi omakotitalo- ja mökkikohteisiin (esimerkkinä nämä, en rajaa mitään kohteita ulkopuolelle). Tässä auttaa Eltakon ja Suomen turvatuotteen valikoimat ja suunnittelu onnistuu näihinkin kohteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laitetaan yhteistyö käyntiin:

Teppo Rajamäki 0504959261 teppo.rajamaki@sarajamaki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *