WSCAD ja kiinteistösähköt

Kesää kohden kovasti mennään ja aloittelen tekemään vanhan maatilan sähkösaneeraukseen suunnittelua WSCADillä, hommaan kuuluu ihan kaikki pohjakuvien luomisesta alkaen, kun ei 1900-luvun alussa ole juurikaan DWG-kuvia luotu:)

Eli lyhyestä virsi kaunis: teen pohjakuvat WSCADillä mittakaavassa 3D malliksi ja siihen sitten sähkösuunnittelut viiteen eri rakennukseen, joten hetki tuossa vierähtää + kesän aikana kyseinen saneeraus toteutetaan omin voimin!

Syksyllä on siis viimeistään uutisia ja dokumentaatiota tästä kohteesta esillä, kuinka nättiä ja näppärää on kiinteistöjen sähkösuunnittelukin WSCADillä. Tosin en ajatellut perinteistä keskuskaaviomallia toteuttaa laisinkaan, piirikaaviot muodostuu automaattisesti, kuten kaikki listat ja luettelot…mutta tästä sitten myöhemmin lisää ja ehkäpä jotain videoitakin tulee tähän projektiin liittyen YouTubeemme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *