Energianhallintaa kaikenlaisille toimijoille

Tiesitkös, että meidän ammattitaitomme kattaa erilaisten kulutusmääritysten tekemisen? Kyllä vain, voimme tehdä kartoituksen sähkönkulutuksestanne ja määritellä parhaat ja/tai pahimmat kohdat sähköistänne! Aluksi kannattaa kerätä perustiedot, kuten kulutus ja hintatiedot nykyisestä tilanteestanne ja vasta sen jälkeen ryhdytään kartoittamaan kiinteistöä. Tällä säästämme aikaa = rahaa, kun ei tapaamisen yhteydessä tarvitse alkaa papereita ja/tai nettiä selailemaan perustietojen takia.

Todella monesti aivan pienillä asioilla saadaan sähkölaskua paljonkin pienemmäksi, ei vaadita tuhansien eurojen seuranta- ja ohjauslaitteistoja, toki nekin meiltä onnistuu, mutta vain niitä tarvitseville. Perus omakotitalon kulutuksen leikkaamiseen riittää monasti jopa vain rutiinien muutokset, ehkä jotain pientä muutosta/päivitystä kannattaa tehdä sähkölaitteisiinkin, mutta tämän kartoittamisessa tehdään laskelma siitä, mikä on takaisinmaksuaika. Ei siis kannata suin päin syöksyä vaihtamaan kaikkia laitteita, suunnitellaan tämäkin asia ihan yksiselitteisten ja helppojen laskelmien kautta. Laskelmia varten varsinkin vanhojen laitteistojen kulutukset tulee mitata, ei arvella eri toimijoiden parhaiden veikkausten mukaan. Laskelmien tulee perustua faktoihin ja sen saa vain ja ainoastaan mittaamalla kulutus siinä ympäristössä, kuin laitetta käytetään.

Jos mielenkiintosi heräsi säästämistä kohtaan, ole meihin yhteydessä ja kerron toiminnasta lisää.

Jos taasen haluat mukavuutta lisää automatisoimalla toimintoja kotona, voimme auttaa tässäkin asiassa, kartoitetaan nimenomaan käyttäjälle sopivin ratkaisu!

Tsekkaa yhteystietomme yhteystiedot välilehdeltä ja laitetaan hommat käyntiin!

T: Teppo & tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *