WSCAD suunnitteluohjelman tuotos näytille!

Jos haluat ennakkoon nähdä, miltä WSCADillä tehdyt tuotokset näyttää ihan pelkästään ohjelman mukana tulevilla mallipohjilla, laita materiaalia meille tulemaan ja teemme niistä WSCADimäiset.

Jos haluat tuoteluettelon mukaan, laita käyttämäsi komponenttien tiedotkin, niin silloin puhumme samoista asioista. Halutessasi voin lisäksi kellottaa tapahtuman, eli kauanko tekemiseen meni WSCADin omilla peruspohjilla yms. perustoiminnoilla.

Pistetään nykyinen suunnitteluohjelmistosi tuottavuus koetukselle ihan käytännön kautta ja tsekkaa WSCAD sivuiltamme eri suunnitteluteknologiat.

Helmikuun häppeninkiä

Helmikuu starttaa talvisena, mutta saa nähdä mitä jatko tuo tullessaan. Olemme valitettavasti aika paljon perinteisenä toimistoaikana kiinni päivätöissämme, mutta muina aikoina teemme sitäkin aktiivisemmin omia mielenkiintomme kohteina olevia töitä harrastelua unohtamatta!

Jos ja kun tarvitset hyvää ja luotettavaa kumppania tekemiseen sähkön, automaation ja/tai talouden saralta, ole meihin yhteydessä ja tehdään asioita porukalla kuntoon!

SA Rajamäen väki palveluksessanne, laita viestiä, soita tai käväise.