Kesän aikataulu 22.6.2022 – 18.7.2022

Juhannuksen lähestyessä aloitamme mekin pienen, mutta rentouttavan vapaajakson! Heinäkuun puolivälin jälkeen palaamme tekemisen pariin ja tietenkin voitte laittaa postia meille ennen sitäkin. Puramme postit mahdollisimman ripeästi vapaan jälkeen, joten odottele rauhaisin mielin ja vietä itsekin hieman vapaata! Jokaiselle tekee hyvää ottaa rennosti ja ladata akkuja (varsinkin kun säätila vain paranee, ainakin ennusteen mukaan).

Puhelimitse meitä saa rajoitetusti kiinni, mutta aivan akuutissa hädässä voit laittaa vaikka ihan perinteisen tekstiviestin (tai signal-viestin), niin palaan asiaan mahdollisimman pian. Tämä pätee esimerkiksi tuki ja koulutusasioissa WSCADin kanssa.

Kesäisin terveisin

SARajamaki – Sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy

Kesän aloituksen kuulumisia SARajamaki Oy:ltä

Kesä on lähtenyt todella mukavasti ja työn täyteisesti käyntiin, on ollut niin WSCAD ohjelmistomyyntiä kuin projektitöitäkin. Koulutustehtäviäkin on tuloillaan, joten tekemistä on kohtuullisesti tarjolla ja kiitos siitä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Jos ja kun aikataulut mättää ja tekijäpula realisoituu, ole meihin yhteydessä ja katsotaan hyvä tapa auttaa asioissa eteenpäin, tässä pari vaihtoehtoa:

  1. Aloitetaan yhteistyö vaikka vain yhden projektin hoitamisella tai aputöillä / kiireapuna osa projektista
  2. Laitetaan suunnittelutoimintaanne potkua WSCAD ohjelmalla, josta löydät paljon lisätietoa sivuiltamme ja demon koeajoon valmistajan sivuilta

Siinä pari varteen otettavaa vaihtoehtoa ja aina voidaan räätälöidä lisää yhteistyötä!

Hyvää kesää kaikille!