Tekijäpula alkaa olla jo realismia, tarvitsetko apua?

Syksyn saapuessa tuotantotilassamme on vielä tilaa uusille tekemisille! Mikäli tarvitset laadukasta ja tehokasta tekijää ohjauskeskuksille, vaikka pieniä sarjojakin, ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme tilanteessa auttaa. Teemme pienet ja isotkin keskukset kappalemäärästä riippumatta valmiista kuvista vaikka toimittamillanne tarvikkeilla!

Tuotantotilassamme Ikaalisissa on 50 neliömetriä lattiapintaa, joten sinne on helppo perustaa sarjatuotantopisteet ja/tai isommankin keskuksen kokoonpanotila. Korkeudestakaan ei kannata murehtia, tila on ”vain” normaali huonekorkuinen, mutta isommat keskukset pystymme tekemään selällään ja/tai kyljellään. Tekevät henkilöt keksii aina laadukkaat ja tehokkaat tuotantomenetelmät, ellei sopiva menetelmä ole jo keksittynä! Isoista nosto-ovista toimitukset ja noudot hoituu helposti, lavalla sisään ja ulos pumpuilla vetämällä vaikka yhdistelmäajoneuvon kuljettamana. Lisätilaa saamme todella nopealla aikataululla, mikäli sille tulee tarvetta.

Teemme sähkö- ja automaatioasennuksia liki missä vain, näistä keikkatöistä voimme keskustella henkilökohtaisesti. Kaikenlaiset asennukset, huoltokäynnit ja vikakäynnit onnistuu, kysymällä näistäkin selviää! Tulevaisuudessa tulemme hankkimaan lämpökuvauskaluston, joten sitten voimme tarjota ennalta ehkäisevää huoltotoimintaa sähkölaitteistoille.

Suunnittelupalveluita emme voi vielä tarjota täyspainoisesti, koska soveltuvaa CAD-ohjelmaa emme ole hankkinut. Investoinnit vaatii aina rahoitusta ja rahoituksen tulemme hoitamaan tulevaisuudessa ilman velkarahaa, keskittyen yritystoiminnan pyörittämiseen järjen kanssa. Ainakin siihen asti, kun teemme yritystoimintaa sivutoimisesti.

Koulutus- ja konsultointipalveluita sen sijaan voimme tarjota, esimerkiksi sähkö- ja automaatiosuunnittelun ja CAD-ohjelmien käytön osalta. Lisukkeena voin tarjota koulutusta Office365 ympäristön kanssa, varsinkin Excel ja Word ovat siellä vahvuuksiani. Yrityksemme osaamisesta löytyy paljon muutakin, joten koulutusasiatkin selviää parhaiten kysymällä meiltä.

Konsultoinnin saralla voimme olla mukana esimerkiksi projekteissa asiantuntijana, jos oma osaaminen ei ole vahvinta sähköisessä maailmassa. Tuotannon tehokkuus ja laatu on meillekin todella tärkeitä asioita, mikäli yrityksellänne on tarvetta vaikka vain tarkastaa tuotannon ja toiminnan nykytila, voimme auttaa tässäkin asiassa! Vaikka yrityksemme on vielä nuorikko, tekijöiltämme löytyy kokemusta vuosikymmenien ajalta niin yritystoiminnan kaikilta osa-alueilta, kuin tekniikan eri aloiltakin. Projektiosaaminen on tässä kategoriassa vahvuuksiamme ja tietenkin projektiosaamisen kouluttaminen!

Syysterveisin Teppo Rajamäki

www.sarajamaki.fi

Sp teppo.rajamaki@sarajamaki.fi puh 0504959261 käynti Ikaalinen, sovitaan ennakkoon