Palvelutarjontamme lyhyesti.

Yrityksen vielä hakiessa sitä ”oikeaa” ydintoimintaa, kiteyttäisin tekemisemme kolmeen kokonaisuuteen, jotka kuitenkin tavalla tai toisella nivoutuvat yhteen pakettiin.

PLC-ohjelmointi, CAD-suunnittelu ja ohjelmien koulutus. Tästä esimerkkinä WSCAD-suunnitteluohjelman koulutukset yhteistyössä TamControl Oy kanssa, hyvällä ohjelmalla saa paljon ja laadukasta jälkeä aikaan, kunhan ohjelman ominaisuudet on hallussa! Lisäksi office 365 ympäristö on tuttu koulutuskohde, kannattaa kysyä lisää. Ohjelmointia kaikenlaisten älyreleiden kanssa, pieniin koneisiin ja kohteisiin.

Toinen osa-alue liittyy vahvasti tekemiseen, eli ihan perinteisistä sähkötöistä aina automaatioasennuksiin ja näihin liittyen erilaisten ohjauskeskusten valmistus. Sähkötöiden pätevyys on S2, eli aivan sähköverkoille asti ei mennä, mutta siitä eteenpäin pätevyyttä riittää.

Hyvänä lisänä vielä kiinteistöihin erilaisten automaatio- ja valvontajärjestelmien suunnittelu ja toteutus (kameravalvonta, kulunvalvonta ja hälytinjärjestelmät). Eltakon laadukkailla laitteilla saneeraus- ja uusiokohteisiin voidaan helposti tuoda automaatiota, langallisena, langattomana tai näiden yhdistelmänä. DALI-järjestelmien suunnittelu ja ohjelmointi, laadukkaiden Glamox-tuotteiden välitysmyynti ja asennus.

Kun tarvitset osaavaa ammattilaista tekemään, suunnittelemaan, kouluttamaan, konsultoimaan tai vaikka näihin kaikkeen, ole yhteydessä ja ratkaistaan tarpeesi yhdessä!

Kesäisin terveisin

Teppo Rajamäki, puhelin 0504959261 ja sähköposti teppo.rajamaki@sarajamaki.fi