Vuosi 2023

Lähdemme uuteen vuoteen innokkaina ja valmiina tekemiseen + yhteistyöhön! Jos siis tunnet tarvetta tekemisen apuna tai tehokkaampaa suunnitteluympäristöä suunnittelijoillesi, ole yhteydessä ja sovitaan yhteistyön kuvioista. Toimintamme ydin koostuu seuraavista neljästä pilarista:

– sähkö- ja automaatiosuunnittelu prosessi- ja kappaletavara-automaatioon
– sähkö- ja automaatioasennukset ja käyttöönotot
– koulutus- ja konsultointipalvelut -> kehitystehtävät
– WSCAD suunnitteluohjelman myynti, tekninen tuki ja koulutus
Mutta ammattitaitomme antaa myöden muuhunkin tekemiseen, aina kannattaa kysyä suoraan.

Kaikille hyvää tekemisen meininkiä uuteen vuoteen, tehdään yhteistyötä turvallisesti!

Terveisin SA Rajamäki

SA Rajamäki – toiminnan ensimmäinen kokovuosi paketissa!

Toimintamme ensimmäinen kokonainen kalenterivuosi (ja ensimmäinen 12 kk tilikausi) alkaa olla nipussa ja kyllähän vuosi 2022 on ollut antoisaa aikaa tekemisen puolelta, kiitos siitä yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme! Omaa tekemistä suunnittelun ja omien suunnitelmien mukaisten toteutusten kautta on ollut mukavasti ja WSCAD ohjelman myynti/koulutus on tuonut lisäherkkua erittäin hyvin. Tästä on mukava jatkaa ja liki kaksi vuotta olemme jo toimintaamme rakentanut, nyt alkaa olla suuret suuntaviivat jo selvillä ja ydinosaamisemme tarkentunut huomattavasti lähtötilanteesta. Emme kuitenkaan poissulje uusiakaan asioita, kokemuksemme ja tieto-taitomme toimialalta on kuitenkin niin laaja, että se antaa mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan.

Kaikille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille suuri kiitos menneestä ja jatketaan yhteistä kasvua ja tekemistä tulevaisuudessa!

Yhteistyötä tekemiseemme mahtuu vielä lisääkin, joten ota rohkeasti yhteyttä rimpauttamalla, sähköpostittelemalla tai vaikka käymällä.

SA Rajamäki – Sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy

Energianhallintaa kaikenlaisille toimijoille

Tiesitkös, että meidän ammattitaitomme kattaa erilaisten kulutusmääritysten tekemisen? Kyllä vain, voimme tehdä kartoituksen sähkönkulutuksestanne ja määritellä parhaat ja/tai pahimmat kohdat sähköistänne! Aluksi kannattaa kerätä perustiedot, kuten kulutus ja hintatiedot nykyisestä tilanteestanne ja vasta sen jälkeen ryhdytään kartoittamaan kiinteistöä. Tällä säästämme aikaa = rahaa, kun ei tapaamisen yhteydessä tarvitse alkaa papereita ja/tai nettiä selailemaan perustietojen takia.

Todella monesti aivan pienillä asioilla saadaan sähkölaskua paljonkin pienemmäksi, ei vaadita tuhansien eurojen seuranta- ja ohjauslaitteistoja, toki nekin meiltä onnistuu, mutta vain niitä tarvitseville. Perus omakotitalon kulutuksen leikkaamiseen riittää monasti jopa vain rutiinien muutokset, ehkä jotain pientä muutosta/päivitystä kannattaa tehdä sähkölaitteisiinkin, mutta tämän kartoittamisessa tehdään laskelma siitä, mikä on takaisinmaksuaika. Ei siis kannata suin päin syöksyä vaihtamaan kaikkia laitteita, suunnitellaan tämäkin asia ihan yksiselitteisten ja helppojen laskelmien kautta. Laskelmia varten varsinkin vanhojen laitteistojen kulutukset tulee mitata, ei arvella eri toimijoiden parhaiden veikkausten mukaan. Laskelmien tulee perustua faktoihin ja sen saa vain ja ainoastaan mittaamalla kulutus siinä ympäristössä, kuin laitetta käytetään.

Jos mielenkiintosi heräsi säästämistä kohtaan, ole meihin yhteydessä ja kerron toiminnasta lisää.

Jos taasen haluat mukavuutta lisää automatisoimalla toimintoja kotona, voimme auttaa tässäkin asiassa, kartoitetaan nimenomaan käyttäjälle sopivin ratkaisu!

Tsekkaa yhteystietomme yhteystiedot välilehdeltä ja laitetaan hommat käyntiin!

T: Teppo & tiimi

Syksy meneillään ja talveksi taittuu!

Syksy on todella hyvää aikaa keskittyä suunnittelutoimintaan, varsinkin kun on käytössä huippuluokan suunnitteluohjelma WSCAD! Tekeminen on todella jouhevaa ja aikaansaavaa, kun ei tarvitse rutiinien ja pienten yksityiskohtien kanssa turhaan painia, ohjelma on sitä varten, että se suorittaa ns. masentavat rutiinit.

Joko laitettaisiin suunnitteluasiat kuntoon teilläkin, rohkeasti yhteydenottoja ja demolatauksia päämiehen sivulta ELECTRIX Demoversion – WSCAD GmbH

Suunnittelutyötä mahtuu pajallemme enemmänkin, joten jos kaipaat apukäsiä työvoimapulan ja koronapandemian aiheuttamien yllättävien poissaolojen vuoksi, voimme aloittaa yhteistyötä vaikka yhdenkin projektin/projektiosan kautta!

Tuotantomme kaipaa juuri nyt lisäpuuhaa, yksi koneprojektimme alkaa pian toteutua jo fyysisestikin, mutta työkalumme ovat hieman liian joutilaina tällä hetkellä. Laita viestiä teppo.rajamaki@sarajamaki.fi tai kilauta 0504959261 ja sovitaan tekemisen meiningistä laadulla painotettuna lisää!

Hyvää loppusyksyä ja alkavaa talvea toivottaa SA-Rajamäki

Syksyn aloitusta tsekkaillen!

Syksy se varmaankin alkaa jo hiipimään, joten laitoin paikat ja välineet kuntoon meneviä ja tulevia projekteja varten.

WSCAD myyntiä, vuokrausta ja koulutusta mahtuu tämän syksyn kalenteriin vielä mukavasti, joten sovitaan tapaaminen ja keskustellaan, kuinka voisin WSCADin avulla tehostaa ja auttaa suunnittelutoiminnassanne.

Monenlaisia automaatioprojekteja on jo takana ja menossa, mutta kyllä tänne vielä mahtuu lisääkin joukkoon.

Talouden saralta voimme auttaa erilaisissa palkkahallinnon asioissa, kuten palkanlaskentaohjelmien ja palkkarekisterin kanssa.

Kelien viiletessä ja iltojen pimentyessä, kurkkaa sivuiltamme WSCADin esittelyä ja käy kurkkaamassa webinaareja, missä näytetään ohjelmasta vielä lisää osoitteesta Webinars on demand – WSCAD GmbH

Hyvää loppukesää ja alkavaa syksyä kaikille!

Loppukesän tohinoita

Lomailua on nyt harrasteltu ja vielä sitä hieman harrastetaan, mutta hommat kyllä hoidetaan!

Paluu töiden ääreen on ollut mukava, koska heti on tekemistä tarjolla. Lisääkin meille puuhaa vielä mahtuu ja WSCAD lisenssit odottaa lähtökuopissa tarvitsijoitansa = niitä, jotka haluaa tehdä laadukkaampaa suunnittelua nopeammin ja helpommin…viestittele tai soittele tästä aiheesta ja laitetaan hommat kulkemaan sujuvammin ja laadukkaammin.

Tervetuloa asiakkaaksemme ja/tai yhteistyökumppaniksemme, kenenkään ei kannata yrittää yksin, vaikka olisikin yksinyrittäjä.

Loppukesän terveisin SA-Rajamäen väki

Kesän aikataulu 22.6.2022 – 18.7.2022

Juhannuksen lähestyessä aloitamme mekin pienen, mutta rentouttavan vapaajakson! Heinäkuun puolivälin jälkeen palaamme tekemisen pariin ja tietenkin voitte laittaa postia meille ennen sitäkin. Puramme postit mahdollisimman ripeästi vapaan jälkeen, joten odottele rauhaisin mielin ja vietä itsekin hieman vapaata! Jokaiselle tekee hyvää ottaa rennosti ja ladata akkuja (varsinkin kun säätila vain paranee, ainakin ennusteen mukaan).

Puhelimitse meitä saa rajoitetusti kiinni, mutta aivan akuutissa hädässä voit laittaa vaikka ihan perinteisen tekstiviestin (tai signal-viestin), niin palaan asiaan mahdollisimman pian. Tämä pätee esimerkiksi tuki ja koulutusasioissa WSCADin kanssa.

Kesäisin terveisin

SARajamaki – Sähkö- ja automaatiopalvelu Rajamäki Oy

Kesän aloituksen kuulumisia SARajamaki Oy:ltä

Kesä on lähtenyt todella mukavasti ja työn täyteisesti käyntiin, on ollut niin WSCAD ohjelmistomyyntiä kuin projektitöitäkin. Koulutustehtäviäkin on tuloillaan, joten tekemistä on kohtuullisesti tarjolla ja kiitos siitä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille!

Jos ja kun aikataulut mättää ja tekijäpula realisoituu, ole meihin yhteydessä ja katsotaan hyvä tapa auttaa asioissa eteenpäin, tässä pari vaihtoehtoa:

  1. Aloitetaan yhteistyö vaikka vain yhden projektin hoitamisella tai aputöillä / kiireapuna osa projektista
  2. Laitetaan suunnittelutoimintaanne potkua WSCAD ohjelmalla, josta löydät paljon lisätietoa sivuiltamme ja demon koeajoon valmistajan sivuilta

Siinä pari varteen otettavaa vaihtoehtoa ja aina voidaan räätälöidä lisää yhteistyötä!

Hyvää kesää kaikille!

Alkuvuoden kuulumisia ja uutta toimialaa tarjolla!

Alkuvuosi on ollut todella mukavan tekemisen aikaa, nyt on päästy projektien asennuksillekin asti! Tästä se homma lähtee pikku hiljaa kasvamaan, tämä meilläkin on hakusessa, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tämän vuoden ensimmäisenä uutuutena toimme yritykseen aivan uuden toimialan, taloushallinnon osa-alueista palkanlaskentaa ja palkkarekisteriä koskevia asioita. Voimme siis auttaa yritystänne näissä todella tärkeissä ja kriittisissä asioissa ripeästi ja ammattitaidolla!

Uusi vuosi 2022 aloitetaan tekemisen merkeissä

Mitä jäi viime vuodesta mieleen? Yrityksemme toiminnan ensimmäinen vuosi ja tilikausi oli ”pätkä”, koska halusimme asettaa tilikaudeksi kalenterivuoden. Starttivuotemme tekeminen koostui hyvin pitkälti kokoonpanotöistä, loppuvuodesta mukaan tuli toimintamme varsinainen tukipilari, sähkö- ja automaatiosuunnittelu kaikkine herkkuineen. Suunnittelutoiminta sai hyvän startin ja tätä varten hankimme Cadmatic Electrical Standard -suunnitteluohjelman käyttöömme. Olemme panostaneet vahvasti starttivuoden aikana tuotantotilamme kalustukseen ja työkaluihin. Eihän sitä muuten saa mitään tehtyä mitään, ainakaan sillä laatutasolla, jolla haluamme asiakkaitamme palveltavan. Tätä laadukasta kokonaisuutta suunnittelusta käyttöönottoon tulemme vaalimaan jatkuvasti. Vaikkakin ns. ”oikeaa toiminta-aikaa” olikin vain noin puoli vuotta, saimme jo muodostettua hyviä asiakas- ja toimitussuhteitakin! Tämä auttaa lähtemään uuteen vuoteen kaikenlaisen tekemisen merkeissä, tarkoitamme tietenkin toimintamme mukaista tekemistä…

Uusi vuosi lähtee mukavasti liikkeelle, projektitoiminta jatkuu ja uusia tarjouksia lasketaan heti vuoden ensimmäisistä päivistä alkaen! Kuvioon on tullut mukaan valaistusten modernisointikin, ehkäpä hankkimallemme DALI-ohjelmointilaitteelle tulee tänä vuonna käyttö, saa nähdä ja saa tarjota! Alkuvuoden teemana on saattaa nettisivumme ja ”toimistorutiinimme” erinomaiselle tasolle, näin saamme laatutasoamme kohotettua muutenkin, kuin tekemisen parissa. Työn ja tarvikkeiden laatu on yrityksemme kunnia-asia, tästä emme tingi, joten voitte vaikka tulkita asian niin, ettemme lähde polkemaan mitään hintoja laadun siitä kärsien. Korkeasta laatutasosta huolimatta, toimimme kohtuullisella hintatasolla ja vieläpä ripeästikin! Alla lista meidän repertuaaristamme:

  • sähkö- ja automaatiosuunnittelu
  • ohjauskeskusten valmistus (ml. pienet sähkökeskukset yms.), kokoonpanopalvelu
  • kiinteistöjen sähkösuunnittelu
  • asennus ja käyttöönottopalvelut
  • sähkö- ja automaatiokuvien puhtaaksipiirtopalvelut
  • DALI-järjestelmien suunnittelu, toteutus ja ohjelmointi

Näillä töillä olemme startanneet toimintamme viime vuonna ja luonnollisesti näillä starttaamme uuden vuoden! Tulevaisuuden suunnitelmissa on ottaa mukaan sähkölaitteistojen lämpökuvaus, joten tarkkailkaa viestintäämme ja tarttukaa uusiin palveluihimme.

Kun tarvitsette poweria tai automaatiota kotiin tai teollisuuteen, ota yhteyttä:

info@sarajamaki.fi tai voi soittaakin suoraan Tepolle +358504959261 tai sitten voit tulla piipahtamaan paikan päällä, tosin kannattaa ensin kilauttaa ja sopia asiasta tarkemmin!

Hyvää alkavaa vuotta kaikille!

T: Teppo Rajamäki